Νέο γκάλοπ… εξαφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ παρ’ότι η ΝΔ δεν εισπράττει την φθορά του!







Διεύρυνση της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει πανελλαδική δημοσκόπηση της Pulse για το Action24.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 17%
ΝΔ 30%
ΧΑ 7%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 6,5%
ΚΚΕ 6%
ΠΟΤΑΜΙ 1,5%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 1,5%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 1,5%
ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2%
ΕΠΑΜ 1%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 1,5%
Επίσης, οι ερωτηθέντες αξιολογούν αρνητικά τη συνολική συμφωνία, με τα μέτρα και τα αντίμετρα, σε ποσοστό 76%, έναντι 16% που την αποτιμούν θετικά. Το 73% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα συμφωνηθέντα μέτρα και αντίμετρα αποτελούν καινούριο τέταρτο μνημόνιο, ενώ το 74% κρίνει ότι δεν προδιαγράφουν έξοδο από μνημόνια και τέλος της κρίσης.
Νέα δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η ψαλίδα, κόλαφος για την κυβέρνηση
Στο ερώτημα αν /όταν εφαρμοστούν τα αντίμετρα θα καλύψουν τις απώλειες από τα μέτρα, το 14% απαντά θετικά και το 74% «όχι».
Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 47 ποσοστιαίες μονάδες, συγκεντρώνοντας ποσοστό 64%, έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 34%, έναντι 19% του Αλέξη Τσίπρα.
Αξιολογώντας τις ομιλίες των δύο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, οι ερωτηθέντες κρίνουν θετικά την ομιλία Τσίπρα σε ποσοστό 17% (έναντι 52% που την κρίνουν αρνητικά) και θετικά την ομιλία Μητσοτάκη σε ποσοστό 32% (έναντι 37% που την κρίνουν αρνητικά).
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διάστημα 21 -23 Μαΐου σε δείγμα 1.202 ενηλίκων με δικαίωμα ψήφου πανελλαδικά

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του