«Μυστικός δείπνος» με Διαμαντοπούλου Αποστολίδη και Φλωρίδη στην Θήβα





Εκεί που είπαμε ότι τον έχουμε χάσει, νάτος πετιέται…

Και μιλάμε για τον Λουκά Αποστολίδη ο οποίος απόψε το βραδάκι προετοιμάζει τον «μυστικό δείπνο» στη Θήβα στον οποίο θα παραβρεθούν η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης οι οποίοι και οργανώνουν μια τέτοια συνάντηση εν όψει πολιτικών εξελίξεων με την σκέψη να δημιουργήσουν ένα νέο κόμμα. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να το διαπιστώσουν κιόλας…


«Συνοδοιπόρος» σε αυτή την προσπάθεια ο Λουκάς Αποστολίδης που ανέλαβε το κόστος να μαζέψει κόσμο στον «μυστικό δείπνο». Έχει προσκαλέσει προσωπικούς φίλους και στελέχη αυτοδιοικητικά από την Βοιωτία. Πρέπει να δείξει στην Άννα και στον Γιώργο ότι κάτι «κρατάει» από την Βοιωτία μεριά αλλά ούτως ή άλλως αυτό θα φανεί και απόψε όπου θα παρθούν και τα πρώτα μηνύματα.

Για να καταλάβετε και σεις να σας πούμε ότι ο βασικός πυρήνας που επιθυμεί τη συγκρότηση φορέα του ευρύτερου προοδευτικού Κέντρου αποτελούν στελέχη εκσυγχρονιστικών καταβολών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, τη ΔΗΜΑΡ, τη Δράση κ.α., με προϋπηρεσία και περγαμηνές στον πρότερο πολιτικό τους βίο, γεγονός που αποτελεί ταυτόχρονα πλεονέκτημα και μειονέκτημα.

Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι οι Αννα Διαμαντοπούλου, επικεφαλής του think tank Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη (όπου διεξάγονται πολλές από τις συσκέψεις), Γιώργος Φλωρίδης, πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «Με την Επόμενη Ελλάδα», Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος όμως φέρεται να διέκοψε την παρουσία του, Χάρης Θεοχάρης, ανεξάρτητος βουλευτής, Αντιγόνη Λυμπεράκη, πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Παντελής Καψής, δημοσιογράφος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δατσέρης, πρώην γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σπηλιόπουλος και Λουκάς Αποστολίδης, πρώην υφυπουργοί, ο εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού «Μεταρρύθμιση» και πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μεϊμάρογλου κ.ά.

Έτσι λοιπό γι’ αυτό το σκοπό έχουμε απόψε τον «μυστικό δείπνο» στη Θήβα με Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Φλωρίδη και φυσικά Λουκά Αποστολίδη που θα έχει μαζέψει κόσμο…

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ποιοι Βοιωτοί θα παραβρεθούν εκτός αυτών που φυσικά έχουν ταχθεί ανοικτά υπέρ αυτής της κίνησης.

Θα τα δούμε όλα αυτά και θα σας ενημερώσουμε…

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε κέντρο της πόλης των Θηβών όπου παραβρέθηκαν πρώην δήμαρχοι, πρώην αντιδήμαρχοι, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, νομαρχιακοί σύμβουλοι, και δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι επισήμαναν στον κ. Φλωρίδη και στην κα Διαμαντοπούλου ότι οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες ευαγγελίζονται πρέπει να γίνουν μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Σκληρή κρητική άσκησε και ο κ. Ζιώγας επισημαίνοντας στον κ. Φλωρίδη και την κα Διαμαντοπούλου ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει δημοσκοπηκά τότε παλαιά στελέχη και πρωτοκλασάτοι υπουργοί δημιουργούν κινήσεις που μοναδικό στόχο έχουν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ. Η κα Διαμαντοπούλου είπε πως απέχει 5 χρόνια από την πολιτική βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι όταν απέχεις εξαχνίζεσαι μέσα από τη κολυμπήθρα του Σιλωάμ δια της αποχής. Όλα τα στελέχη που παρεβρέθηκαν επισήμαναν ότι ο αγώνας για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο πρέπει να γίνει μέσα από το ΠΑΣΟΚ, μέσα από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Συνέδριο. Η κα Διαμαντοπούλου επισήμανε πως οι νέοι είναι ιδιαίτερα θυμωμένοι και απέχουν από την πολιτική σκηνή.
Παίρνοντας τον λόγο ο πρώην γραμματέας οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, τόνισε "πως να μην είναι οι νέοι θυμωμένοι όταν σήμερα βρίσκονται πρώην βουλευτές και υπουργοί με χιλιάδες ευρώ καταθέσεις σε Offshore εταιρείες και στη λίστα Λαγκάρτ. Ξεχάσατε κυρία υπουργέ όταν κομματικά στελέχη επισκέπτονταν τα γραφεία σας χτυπώντας ήταν κλειστέ όταν το ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε. Ξεχάσατε κ. υπουργέ το πόθεν έσχες που είναι έσχες, ξεχάσατε κ. υπουργέ τον νόμο για την ατιμωρησία, ξεχάσατε τις εξεταστικές επιτροπές όταν βάζατε πλατιά τις υπογραφές και λέγατε ότι η αριθμοί λογαριασμών του Άκη Τζοχατζόπουλου ήταν τηλεφωνικά νούμερα; Ξεχάσατε κ. υπουργέ τον κ. Ματέλη; Για αυτό οι νέοι είναι θυμωμένοι και θα παραμείνουν, γιατί ακόμη και σήμερα δεν έχετε ζητήσει συγνώμη. Ο κ. Φλωρίδης είπε, ότι όταν διαφώνησε με την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου αποχώρησε και παρέδωσε την έδρα, ξεχνάτε όμως κύριε Φλωρίδη και εσείς οι εκσυχρονιστές πως όταν ο πρωθυπουργός επέστρεψε από τις Κάννες με δήλωση του ο κ. Βενιζέλος είπε "δεν υφίσταται πλέον δημοψήφισμα" δηλαδή άρχισε η αποδόμηση του Γ. Παπανδρέου. Που ακούστηκε εκλεγμένος πρωθυπουργός με 46% να αναγκάζεται σε παραίτηση και μετά αναλαμβάνοντας πρόεδρος του κινήματος ο κ Βενιζέλος έγινε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά.  Εάν έχετε λίγο ευαισθησία και φιλότιμο συστρατευτείτε όλοι στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη και εκεί να θέσετε τους προβληματισμούς σας και το αφήγημα σας. Διαφορετικά θα καταγραφείτε στην ιστορία ως διασπαστές της δημοκρατικής παράταξης και θα σας βαρύνει στην υπόλοιπη πολιτική σας διαδρομή. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του