Νέο βίντεο από το ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο






Βίντεο ντοκουμέντο αναρτήθηκε αργά το βράδυ σε ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας, όπου καταγράφεται ένα μέρος του επεισοδίου και την ένταση που επικράτησε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με πρωταγωνιστές τον Θάνο Τζήμερο, πρόεδρο του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί» και της περιφερειακής σύμβουλου και στελέχους του ΚΚΕ, Αλεξάνδρας Μπαλού. (Ο τίτλος του βίντεο ανήκει στην ιστοσελίδα που το ανήρτησε στο διαδίκτυο)
Δείτε το βίντεο
Νωρίτερα ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος,ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter: «Ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες. Το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού. Επικίνδυνος» έγραψε στο Twitter ο κ. Καραμέρος. O κ. Καραμέρος ανέβασε στο Twitter και ένα βίντεο με την ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, γράφοντας: «Οι στιγμές μετα τις γροθιές του Θάνου Τζήμερου στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκιζει αφίσες και να προκαλεί».
Τζήμερος στον ΑΝΤ1: Δεν γρονθοκόπησα την Μπαλού-Να δείτε το βίντεο
Ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί», σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου,τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες του κ. Καραμέρου ότι γρονθοκόπησε την κ. Μπαλού. Τόνισε ότι «έγιναν τα ακριβώς αντίθετα» από αυτά που λέγονται παραπέμποντας στο σχετικό βίντεο από την εταιρία που βιντεοσκοπεί τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» δήλωσε ότι τον ενοχλεί να υπάρχουν αφίσες των κομμάτων σε δημόσιο χώρο καθώς η πάγια θέση του είναι ότι «ο δημόσιος χώρος είναι χώρος όλων μας και όχι χώρος κομματικής ασυδοσίας», οπότε ενοχλήθηκε από τις αφίσες του ΠΑΜΕ και τις ξεκόλλησε πετώντας τες στον κάδο.
Ο Θάνος Τζήμερος υποστήριξε ότι αφού μπήκε στην αίθουσα και κάθισε στη θέση του, 20 λεπτά μετά, ήρθε ένα μέλος του ΚΚΕ και του επιτέθηκε πετώντας του τις αφίσες που έσκισε και είχε πετάξει στον κάδο ο ίδιος. Στην αρχή τον αγνόησε, ωστόσο στην συνέχεια ήρθε ομάδα του ΚΚΕ μεταξύ των οποία ήταν και η Αλεξάνδρα Μπαλού.
Όπως τόνισε «όταν μου επιτέθηκαν, εγώ σηκώθηκα και τους απώθησα, δεν χαστούκισα, δεν γρονθοκόπησα, η Μπαλού θα την δείτε είναι μια χαρά, εμένα φαίνεται η γρατζουνιά εδώ πέρα (δείχνει τα χείλη του), σχισμένο πουκάμισο και μετά μου επιτέθηκαν εν χορώ οι πάντες».
Στην επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου πως το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι η κυρία Μπαλού γρονθοκοπήθηκε, ο κύριος Τζήμερος τόνισε ότι «κάποιον από το ΚΚΕ, που με προπηλάκιζε τον έσπρωξα πολύ δυνατά, βεβαίως, εάν πήρε η μπάλα και την Μπαλού δεν ξέρω».
Μπαλού στον ΑΝΤ1: Με χτύπησε ο Τζήμερος, το είδαν όλοι
«Είναι δειλία να μην παραδέχεται ότι με χτύπησε, το είδαν όλοι» τόνισε από την πλευρά της η περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Σύμφωνα με την ίδια, ο Θ. Τζήμερος την χτύπησε τουλάχιστον δύο φορές ενώ νωρίτερα είχε σπρώξει άλλον συνάδελφό της.
Απαντώντας στους ισχυρισμούς του κ. Τζήμερου ότι δεν έγιναν έτσι τα γεγονότα και ότι υπάρχει βίντεο, η κα. Μπαλού είπε ότι κάνει την καταγγελία επώνυμα και ξεκάθαρα και δεν έχει να αποδείξει κάτι περισσότερο.
Άλλωστε όπως είπε μετά το επεισόδιο, με ομόφωνη απόφαση το περιφερειακό συμβούλιο απέβαλε για τη συμπεριφορά του τον Θάνο Τζήμερο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του