Έτσι “καθάρισε” η ΕΛ.ΑΣ. την σπείρα των χρηματοκιβωτίων – Ντου σε Μενίδι, Καλλιθέα και Ασπρόπυργο


Νυκτερινές ώρες της 04/05-05-2017 και πρωινές ώρες της 05-05-2017 από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας, με την συνεργασία Αστυνομικών της Υποδ/νσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Καλλιθέας, Ασπροπύργου, Μενιδίου καθώς και του οικισμού του στρατοπέδου ΚΑΠΟΤΑ, για τον εντοπισμό και την σύλληψη μελών
εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε εταιρείες και οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, από τις οποίες αφαιρούσαν κυρίως χρηματοκιβώτια τα οποία περιείχαν χρήματα, κοσμήματα και λοιπά τιμαλφή.
Συνελήφθησαν δεκατέσσερις ημεδαποί (14) ημεδαποί ομογενείς από Ανατολικές χώρες, ηλικίας 35, 22, 23, 27, 36, 28, 40, 33, 23, 29, 39, 30, 28 και 18 ετών αντίστοιχα και ένας  26χρονος υπήκοος Αλβανίας.
Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται και τα τέσσερα αρχηγικά μέλη της οργάνωσης.
Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν πέντε ακόμη μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ημεδαποί ομογενείς από Ανατολικές χώρες, ηλικίας 30, 20, 27, 23 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται.
Εξιχνιάσθηκαν περισσότερες από 100 ληστείες και διαρρήξεις σε βάρος εταιρειών και οικιών.
Οι περισσότεροι των κατηγορουμένων έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις Αστυνομικές αρχές για παρόμοιες εγκληματικές πράξεις, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους επιπλέον σε εκατοντάδες ληστείες και διαρρήξεις, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Πρωινές ώρες σήμερα 06-05-2017 με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του