Τριγμοί στο Μαξίμου: Παραιτήθηκε στέλεχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ









Την τρίτη κατά σειρά «απώλεια» μετρά το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μέσα σε χρονικό διάστημα 20 μηνών, καθώς ο Τάσος Σαλτερής υπέβαλε την Τρίτη (16/05/2017) την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Υποδοχής.


Σημειώνεται πως ο κ. Σαλτερής είχε ορκιστεί στη θέση αυτή στις 24 Οκτωβρίου 2016 και στα βασικά του καθήκοντα περιλαμβανόταν η εύρυθμη λειτουργία όλων των δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.




Ένα μήνα νωρίτερα, είχε παραιτηθεί και ο Οδυσσέας Βουδούρης, όπως το ίδιο είχε κάνει προγενέστερα και ο γ.γ. Μετανάστευσης, Βασίλης Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο κ. Σαλτερής είχε πρόσφατα έντονη αντιπαράθεση με τον υπουργό Γιάννη Μουζάλα, για θέματα αρμοδιοτήτων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο κ. Μουζάλας εργαζόταν με συνεργάτες του προσωπικού γραφείου του σε θέματα που άπτονταν των αρμοδιοτήτων του κ. Σαλτερή, χωρίς καμία απολύτως θεσμική εξουσιοδότηση, με αποτέλεσμα η ρήξη ανάμεσα στους δύο άνδρες να γίνει αναπόφευκτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του