Ευρεία αστυνομική επιχείρηση κατά της εγκληματικότητας στη Δυτική Αττική






Σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 34, 43, 54 και 55 ετών, προχώρησε η αστυνομία σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποίησε για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή των Νεόκτιστων Ασπροπύργου. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Παράλληλα, κατασχέθηκαν 18 δενδρύλλια κάνναβης, 450 γραμ. υπολειμμάτων δενδρυλλίων κάνναβης, 14,1 γραμ. κάνναβης, 6 φυσίγγια και πλήθος κλεμμένων ηλεκτρικών εργαλείων.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του