ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΡΕΝΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! (ΦΩΤΟ- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


φ9 (1)
Εκτροχιάστηκε στις 9.40 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό Αδένδρου.

xarths
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό ορισμένων επιβατών και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τραυματιών, ενώ προσπαθεί να συνδράμει όπως μπορεί όλη η τοπική κοινωνία.
φ9 (1)train001
Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ, ύπο άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια, με τη μηχανή της αμαξοστοιχίας να περνάει μέσα σε κατοικία.
φ1-1φ5 φ3-1
Υπάρχουν τραυματίες οι οποίοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
ΠΗΓΗ: emvolos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του