ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ – ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ!





papadimos-ekrixi
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ. Λουκάς Παπαδήμος, αφού ολοκληρώθηκε ο χειρουργικός καθαρισμός των δερματικών εκδορών, στον οποίο υποβλήθηκε από τους γιατρούς.
Η νοσηλεία στη ΜΕΘ κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς, προκειμένου να παρακολουθηθεί το εισπνευστικό έγκαυμα, που προκλήθηκε στον 60χρονο οικονομολόγο από την έκρηξη του παγιδευμένου φακέλου μέσα στο αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Πέμπτης, στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου.

Η κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδήμου αξιολογήθηκε καλή από τους γιατρούς που τον «υποδέχτηκαν» στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Ευαγγελισμού». Ο πρώην πρωθυπουργός είχε πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον, όπως και οι δύο άλλοι άνδρες που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο κατά το άνοιγμα του «εκρηκτικού» φακέλου, γεγονός που επέτρεψε στους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση του περιστατικού.
Κατά την εξέταση διαπίστωσαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός έφερε δερματικές εκδορές και θλαστικά τραύματα στην περιοχή του θώρακα και της κοιλιάς. Υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις, ώστε να αποκλειστεί άλλο εσωτερικό τραύμα, αλλά και για να ελεγχθεί η βαρύτητα του εισπνευστικού εγκαύματος λόγω της έκθεσής του στο περιεχόμενο του φακέλου.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, το έγκαυμα στις αναπνευστικές οδούς του 60χρονου τραυματία είναι μικρής έκτασης, καθώς η έκθεσή του στο όποιο περιεχόμενο του φακέλου δεν διήρκεσε παρά λίγα δευτερόλεπτα.
Ο κίνδυνος που συσχετίζεται με το εισπνευστικό έγκαυμα στις σοβαρές μορφές του είναι η εκδήλωση οιδήματος, κίνδυνος που στην προκειμένη περίπτωση δεν συντρέχει για τον κ. Παπαδήμο.
Η νοσηλεία του στη ΜΕΘ κρίθηκε σκόπιμη για προληπτικούς λόγους και κατά πληροφορίες δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα 24ωρο.
Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου:
Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».
Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη  σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.
Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του  δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής  υποβάλλεται.
Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι συνοδοί του,  έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.
Νεότερη ενημέρωση:
Ο κύριος Παπαδήμος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρόσφατα χειρουργημένος. Θα νοσηλευτεί προληπτικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Παπαδήμου
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στον Ευαγγελισμό όπου συνάντησε τον Λουκά Παπαδήμο και είπε ότι έχει τις αισθήσεις του, αλλά φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται η μεταφορά του σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος εξετάζεται ακόμη στα επείγοντα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και δεν έχει εισαχθεί στο χειρουργείο.
Πέρασε από τον αξονικό τομογράφο ο συνοδηγός, ο οδηγός έχει ρήξη τυμπάνου.
a1papadimos1
Nεότερη ενημέρωση:
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού, του οδηγού του και συνοδού ασφαλείας του – Μεταφέρεται τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό – Άνοιξε παγιδευμένο φάκελο, που είχε πυροτεχνική σκόνη μέσα στο αυτοκίνητο
pap1 pap2 pap3 pap4
Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη, στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του Λουκά Παπαδήμου, του οδηγού του και ενός συνοδού ασφαλείας του.
Κατά πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στο χειρουργείο του Ευαγγελισμού καθώς έχει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και την κοιλιακή χωρα.
Στην ΕΛΑΣ έχει σημάνει συναγερμός για την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού και πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του