ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΤΟ- ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ – Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο…


ΕΛΑΣ
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού δύο απανθρακωμένων σορών, που εντόπισαν άνδρες της Πυροσβεστικής στο Χαϊδάρι και το Καβούρι. Η πρώτη περίπτωση αποδίδεται σε αυτοκτονία, ενώ για τη δεύτερη οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Ειδικότερα, στις 00:30 τα ξημερώματα πυροσβέστες που κλήθηκαν σε πυρκαγιά οχήματος στην ακτή Βουλιαγμένης στο Καβούρι, αντίκρισαν το απανθρακωμένο πτώμα ατόμου. Η κατάσταση της σορού δεν επιτρέπει την αναγνώρισή του, για αυτό και έχει ληφθεί DNA, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή του.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει και νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του οφείλεται στην φωτιά ή είχε προέλθει νωρίτερα και οι δράστες θέλησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 02:30, εντοπίστηκε η σορός ενός ατόμου, μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στον παράδρομο της Λεωφόρου Σχιστού στο Χαϊδάρι.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για άνδρα, αδελφός εν ενεργεία αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Σε κοντινή απόσταση απο το πτώμα, βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία.
Τις υποθέσεις έχει αναλάβει η ασφάλεια Αττικής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του