ΕΝΤΑΣΗ! Λυριτζής και Οικονόμου έκοψαν τον Τζήμερο στον αέρα της εκπομπής...




Ξαφνικό τέλος είχε η συνομιλία του Θάνου Τζημέρου με τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου για τα όσα έγιναν στο περιφερειακό συμβούλιο με την περιφερειακή σύμβουλο Αλεξάνδρα Μπαλού.
Καταρχήν η εκπομπή φιλοξένησε τηλεφωνικά την Αλεξάνδρα Μπαλού η οποία επανέλαβε ότι ο Θάνος Τζήμερος τη χτύπησε, ενώ έσκισε και τις αφίσες του ΠΑΜΕ για την απεργία.
Η περιφερειακή σύμβουλος του ΚΚΕ επανέλαβε ότι ο κ. Τζήμερος την χτύπησε, λέγοντας: «Το ότι με χτύπησε το θεωρώ πολύ φυσικό από έναν τέτοιο τύπο. Και με προπηλάκισε και με χτύπησε».
Λίγο αργότερα η εκπομπή φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο τηλεφωνικά. Ο κ. Τζήμερος ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι δεν καταλαβαίνουν όσα λέει και τους κατηγόρησε και μεροληψία σε βάρος του.
«Ο ΣΚΑΪ είχε τίτλο "Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε τη Μπαλου"» είπε ο κ. Τζήμερος. Επικαλέστηκε το σύνολο του βίντεο το οποίο υποστήριξε πως δείχνει ακριβώς τα αντίθετα. Όταν του επισημάνθηκε πως και η κ. Δούρου έβγαλε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «εκφασισμό της δημόσιας ζωής» ο κ. Τζήμερος έκανε λόγο για «μοντάζ» που κάνει η Περιφερειάρχης.
Ο κ. Τζήμερος ανέφερε πως «η αφίσα είναι σκουπίδι. Το σκίσιμο είναι απόφαση δική μου. Λέει ψέμματα η Μπαλού». «Εγώ έκανα τη δουλειά του σκουπιδιάρη» είπε.
«Δεν μπορείτε να καταλάβετε βασικές έννοιες» είπε όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για την καταγγελία της κ. Μπαλού.
Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι ο ίδιος λέει ότι οι αφίσες είναι σκουπίδι, αλλά στο βίντεο φαίνεται να τις σκίζει και τις πετάει κάτω, ο κ. Τζήμερος τους κατηγόρησε εκ νέου ότι δεν καταλαβαίνουν.
«Κατηγορηθήκατε και αποβληθήκατε από το περιφερειακό συμβούλιο. Γιατί;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. Ο κ. Τζήμερος είπε ότι όλοι λένε ψέμματα, ενώ επεσήμανε στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι αντικειμενικοί. «Να κάνετε καλά τη δουλειά σας» είπε και τόνισε: «Εγώ μιλάω στον ΣΚΑΪ δεν μιλάω σε εσάς...»
«Έχετε αδυναμία κατανόησης. Κλείστε τον κ. Τζήμερο, έχουμε σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και η σύνδεση διεκόπη...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του