ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ! "Θερμή" υποδοχή αγροτών στον Τσιρώνη με ΜΑΤ και... ντομάτες









"Θερμή" ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι αγρότες της Μεσαράς, στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος επισκέπτεται την Βιολογική Αναπτυξιακή Μεσαράς.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, οι αγρότες της περιοχής έριξαν ντομάτες στο δρόμο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, υπογραμμίζοντας ότι ο Υπουργός δεν προσκάλεσε κανέναν επίσημο αγροτικό φορέα της περιοχής, σε συνάντηση.
Έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας και ανδρών των ΜΑΤ στο σημείο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ekriti.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του