ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ! "Θερμή" υποδοχή αγροτών στον Τσιρώνη με ΜΑΤ και... ντομάτες









"Θερμή" ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι αγρότες της Μεσαράς, στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος επισκέπτεται την Βιολογική Αναπτυξιακή Μεσαράς.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, οι αγρότες της περιοχής έριξαν ντομάτες στο δρόμο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, υπογραμμίζοντας ότι ο Υπουργός δεν προσκάλεσε κανέναν επίσημο αγροτικό φορέα της περιοχής, σε συνάντηση.
Έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας και ανδρών των ΜΑΤ στο σημείο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ekriti.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του