ΠΡΟΣΩΠΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ! Ο 25χρονος ληστής στο Γεωπονικό με γονείς-στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αδελφό-ληστή στον Βελβεντό Κοζάνης ...





Ο Φοίβος- Χαρίσης Πούλος, κατάδικος για τη ληστεία στον Πυργετό Λάρισης.

Αδελφός του Φοιβου Χαρίση- Πούλιου, 27ετών, κατάδικου για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και στον Πυρετό Λάρισας με συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», γιος του Γιώργου Χαρίση, συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, και υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ και της επίσης υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή -υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας- Ουρανίας Πουλιου είναι ο 25χρονος δράστης της ένοπλης απόπειρας ληστείας σε υπαλλήλους χρηματαποστολής εντός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σήμερα Τετάρτη το πρωί.

Ο αδερφός του συλληφθέντα, ήταν ανάμεσα στα μέλη που είχε συλλάβει η Αντιτρομοκρατική το 2013 για την ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης και για συμμετοχή στην Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, όμως αθωώθηκε για την δεύτερη κατηγορία και εκτίει ποινή φυλάκισης μόνο για την ληστεία.


Σύμφωνα με πήγες της ΕΛΑΣ, ο 25άχρονος επιχείρησε να διαφύγει με κλεμμένη μηχανή η οποία λόγω βλάβης ακινητοποιήθηκε. Στην καταδίωξη που ακολούθησε ο δεύτερος συνεργός του, κατάφερε να διαφύγει. Ο 25άχρονος κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής και εξετάζεται απο την Αντιτρομοκρατική ενώ το όπλο που έφερε στην κατοχή του, έχει αποσταλεί στη ΔΕΣ για βαλλιστική ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες ενέργειες.
Έρευνα γίνεται και για την εξακρίβωση της ταυτότητας του συνεργού τους καθώς διερευνάται αν η απόπειρα ληστείας σχετίζεται με προπαρασκευαστικες «ενέργειες» προκειμένου να… ενισχυθεί το «επαναστατικό ταμείο» των τρομοκρατών οι οποίοι σε σύμπραξη με κακοποιούς του κοινού ποινικού δρουν σε κακουργηματικές ενέργειες.

http://www.nantiareport.gr/tou-25achronou-listi-tis-chrimatapostolis-sto-geoponiko-o-adelfos-tou-egkleistos-gia-symmetochi-sti-spf-kai-oi-goneis-tou-stelechi-tou-syriza/

Η σημερινή ένοπλη ληστεία στην Γεωπονική Σχολή σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 10 το πρωί εντός του εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Ιερά Οδό, κατά τη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ από υπαλλήλους της χρηματαποστολής.Οι δύο ένοπλοι δράστες με απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα. Στο μεταξύ, όμως είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και σύντομα οι γύρω δρόμοι γέμισαν περιπολικά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και να καταφέρουν οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες.
Οι ίδιοι προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα μηχανάκι που είχαν ως όχημα διαφυγής, όμως δεν πήρε μπροστά και έτσι διέφυγαν τρέχοντας. Στην γύρω περιοχή διεξήχθησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη, οι οποίες όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του