ΒΙΝΤΕΟ! Ολόκληρη η συνέντευξη Βαρουφάκη που "καίει" τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ...



Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σε μια συνέντευξη που προκάλεσε αίσθηση και πολλές αντιδράσεις, ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε πληροφορήσει πως το υπουργείο Οικονομικών δεν θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.
Αυτό είναι το πρόγραμμα του κόμματος, όχι του υπουργού Οικονομικών, υποστήριξε πως του είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον οποίο αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες...
Ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν μία ανοησία, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος είχε διαφωνήσει ανοιχτά με άρθρο του.Υποστήριξε πως η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου του ζήτησε να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών με το επιχείρημα ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και δεν θα δεσμεύεται από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.
Αφηγήθηκε μάλιστα ολονύχτια συζήτηση που είχε το Νοέμβριο του 2014 σε σπίτι στην Κυψέλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μιλούσε για την οικία Τσίπρα, όπου τα ξημερώματα αποδέχτηκε να γίνει ΥΠΟΙΚ.

«Συνθηκολόγησε» ο Τσακαλώτος
Αναφερόμενος στη συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση, ο κ. Βαρουφάκης προέβλεψε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα πέσει λόγω του τρίτου Μνημονίου, όπως το δεύτερο έριξε τον Αντώνη Σαμαρά και το πρώτο οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση» από την πλευρά του διαδόχου του, μόνο «συνθηκολόγηση».
«Τώρα θα περάσουν πράγματα που οι ίδιοι οι συνάδελφοι μου έλεγαν πριν μερικές εβδομάδες ότι είναι αντισυνταγματικά», προσέθεσε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του