ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο (ειδ. γραμματέας της ΕΣΗΕΑ) Γ. Φιλιππάκης για την "επίθεση" σε Παπαδήμο και Στουρνάρα...

 Αντιδράσεις και εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η ανάρτηση του συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ, Ειδικού Γραμματέα της, Γιώργου Φιλιππάκη σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα και με μια βόμβα “στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα".
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών παρενέβη αυτεπαγγέλτως όπως ορίζει ο αντιτρομοκρατικός νόμος. Στο μεταξύ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, αντέδρασε καταθέτοντας μήνυση εις βάρος του δημοσιογράφου, ενώ ενημέρωσε τόσο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα όσο και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την επίμαχη ανάρτηση.

Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Γιώργος Φιλιππάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε πως "μόλις συνελήφθη".

Ολόκληρη η επίμαχη ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, αναφέρει:
"Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν.

Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του