ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.ΠΟΛΑΚΗΣ Επίθεση της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη για την «επιλεκτική όραση και ακοή» λειτουργών της στην υπόθεση Γ.Φιλιππάκη και Γ.Στουρνάρα




Κυβερνητική επίθεση σε ορισμένους λειτουργούς της Δικαιοσύνης "με επιλεκτική όραση και ακοή" είχαμε πριν λίγο με ανάρτησή του στο Facebook από τον αναπληρωτή υπουργό Υγεία Παύλο Πολάκη για την υπόθεση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γ.Φιλιππάκη και τις δηλώσεις του για Λουκά Παπαδήμο και Γιάννη Στουρνάρα.

«Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου», έγραψε ο υπουργός προσθέτοντας: «Κινητοποιείσαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)».

«Κάθε μέρα κάποιο τρόλ εδώ μέσα απειλεί εμένα, στελέχη της κυβέρνησης, τον πρωθυπουργό και στο όνομα της ελευθερίας του λόγου κάνεις μας δεν κάνει μήνυση, ούτε αυτεπάγγελτα κινείται η δικαιοσύνη», γράφει ακόμα ο κύριος Πολάκης και καταλήγει:

«Ψάχνω ευαίσθητους υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης. Πού κρυφτήκατε ζεσουίδες»;

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

"Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου !!!!!

Ο Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα μέσω φβ ,Χρυσαυγίτες και λοιποί καλούν σε ανοικτές βιαιοπραγίες κατα προσφύγων -μεταναστών μέσω φβ και κινητοποιεισαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε).

Κάθε μέρα κάποιο τρόλ εδω μέσα απειλεί εμένα ,στελέχη της κυβέρνησης ,τον πρωθυπουργό και στο όνομα της ελευθερίας του λόγου κανεις μας δεν κανει μήνυση, ουτε αυτεπάγγελτα κινείται η δικαιοσύνη!!!

Ο Κουμουτσάκος και ο Μπογδανος κατηγορούν ανοιχτά κυβερνητικά στελέχη οτι υποθάλπτουν και κατευθύνουν τους τρομοκράτες και για τη δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς ειναι Σάββατο!!!!

Ψάχνω ευαίσθητους υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης.Που κρυφτήκατε ζεσουίδες;;;;;;"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του