«ΛΙΩΝΕΙ» Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ! ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ» ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ -ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)




ερδογαν
Οι φήμες για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «φούντωσαν» στις αρχές της εβδομάδας όταν ξαφνικά ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.
Ένα βίντεο έρχεται να βάλει μεγαλύτερη… φωτιά!
Ο πρόεδρος της Τουρκίας και ο πρωθυπουργός της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ βρέθηκαν την Πέμπτη (25.05.2017) στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Και φυσικά, η άφιξή τους καταγράφηκε από τις κάμερες.
Ενώ, λοιπόν, ο Γιλντιρίμ βγαίνει από το αυτοκίνητο, ο Ερντογάν παραμένει μέσα στη λιμουζίνα.
Ο επικεφαλής της ασφάλειάς του, κατεβαίνει από τη θέση του συνοδηγού, του ανοίγει την πόρτα και κάτι του λέει.
Στη συνέχεια, του δίνει το χέρι του και τον βοηθά να βγει από τη λιμουζίνα.
Με αργές κινήσεις και τον άνδρα της ασφάλειάς του να τον κρατά, ο Ερντογάν τελικά βγαίνει από το αυτοκίνητο για να μπει μαζί με τον πρωθυπουργό του στο κτίριο όπου έγινε η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Πέντε μέρες νωρίτερα, την περασμένη Δευτέρα 22 Μαΐου, ο Ερντογάν ακύρωσε αιφνιδιαστικά όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού του, μεταξύ των οποίων και οι συναντήσεις με τον Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο, τον Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, και τον πρόεδρο της Μολδαβίας, Ιγκόρ Ντόντον.
Η απόφασή του να μην παρακαθήσει ούτε στο γεύμα προς τιμήν των ηγετών και των εκπροσώπων των κρατών που έχει στο Ντολμά Μπαχτσέ προκάλεσε εντύπωση αλλά εξήγηση δεν δόθηκε. Το μόνο που έγινε γνωστό ήταν πως ο Ερντογάν πήγε σπίτι του.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από πέντε χρόνια, το 2012, το WikiLeaks δημοσίευσε e-mail του αμερικανικού ιδρύματος γεωστρατηγικών αναλύσεων Stratfor, στο οποίο αναφερόταν πως ο Ερντογάν έχει καρκίνο τελικού σταδίου και του μένουν μόνο δύο χρόνια ζωής.
Αξιωματούχοι στην Άγκυρα είχαν διαψεύσει τότε τις πληροφορίες, τονίζοντας ότι η υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν πολύ καλή.
Στο μήνυμα αναφερόταν πως οι γιατροί αφαίρεσαν 20 εκατοστά από το παχύ έντερο του Ερντογάν κατά την πρώτη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2011.
«Η πρόγνωση δεν είναι καλή. Ο χειρουργός είπε ότι του δίνουν δύο χρόνια» ανέφερε το μήνυμα με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2011.
Η έκθεση των Αμερικανών αναλυτών βασιζόταν σε στοιχεία που έλαβαν από κάποιον Φαρούκ Ντεμίρ, ο οποίος με τη σειρά του πήρε πληροφορίες από «έναν παλιό συμμαθητή» του χειρουργού του Ερντογάν.
Δείτε το βίντεο (η στιγμή που βγαίνει ο Ερντογάν στο 0:47)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του