ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..








Τρόμος υπάρχει στα Τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλος αριθμός Ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων κατευθύνονται στα σύνορα με την Τουρκία, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στο Τουρκικό Επιτελείο.



Ο Ρώσος πρέσβης στο Ερεβάν της Αρμενίας, Ιβάν Βολίνκιν, δήλωσε ότι η χώρα του αποφάσισε να στείλει πολλά στρατεύματα στα σύνορα με την Τουρκία και να ανακινήσει το στρατιωτικό αεροδρόμια Erebuna (βλ. φωτογραφία παραπάνω).

Από τη Ρωσία αναφέρεται ότι πρόκειται για κίνηση ρουτίνας, που προβλέπεται από συνθήκη συνεργασίας των δύο χωρών από το 1995, όμως οι Τούρκοι δεν εφησυχάζονται και δεδομένου ότι έχουν ανοίξει μέτωπα παντού, φοβούνται να ανοίξει μέτωπο και από την Αρμενία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του