ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΥΛΗ! Άγριος καβγάς (και απίστευτοι διάλογοι) Ασημακοπούλου - Συρμαλένιου...








Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν στη Βουλή η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος.
Τον λόγο είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης και από τα έδρανα πίσω του ακούγονταν φωνές από την κ. Ασημακοπούλου και τον κ. Συρμαλένιο. 
"Δεν μ' αρέσει καθόλου" ακούστηκε να λέει ο κ. Συρμαλένιος. 
"Κυρία πρόεδρε, ο κύριος κάτι θέλει να μου πει για το στυλ μου" είπε η κ. Ασημακοπούλου απευθυνόμενη στην Τασία Χριστοδουλοπούλου που ήταν στην έδρα.
"Είσαι άνδρας, πες το δημόσια. Όχι όπως περνάω. Έτσι κάνετε και τραμπουκίζετε τις γυναίκες μέσα στη Βουλή; Τραμπουκισμός στις γυναίκες;" συνέχισε η κ. Ασημακοπούλου μιλώντας στον κ. Συρμαλένιο.
"Έσας δεν σας νοιάζει αυτό κυρία πρόεδρε;" είπε στη συνέχεια η κ. Ασημακοπούλου στην κ. Χριστοδουλοπούλου.
"Δεν ακούστηκε τίποτα. Δεν καταλαβαίνω τι λέτε κυρία Ασημακοπούλου. Μην επικαλείστε την γυναίκεια ευαισθησία" απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου. 
Φεύγοντας από την Ολομέλεια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αφού είχε εξαπολύσει μύδρους εναντίον του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην διαπραγμάτευση και το θέμα του χρέους, πέρασε δίπλα από το έδρανο που καθόταν ο Νίκος Συρμαλένιος.
Σύμφωνα με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της είπε «μπράβο, ωραίο στυλ έχεις μωρή» με εκείνη να του απαντά «τι δεν σ’ αρέσει;» και να συνεχίζει λέγοντας του: «Αν έχεις να πεις κάτι, σήκω και πες το σαν άντρας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του