ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ Ν.ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ Σαρωτικός ανασχηματισμός «ανανέωσης» της κυβέρνησης μέχρι του Αγίου Πνεύματος


0



Σε ευρύ ανασχηματισμό της κυβέρνησης πρόκειται να προχωρήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας , σε μια προσπάθεια να ανανεωθεί το κυβερνητικό σχήμα και να διορθωθούν οι όποιες δυσλειτουργίες που παρουσιάζονται τώρα.

Τρεις είναι οι μεγάλες ειδήσεις που βγαίνουν έχρι από το ρεπορτάζ.

Πρώτον ότι θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι την εορτή του Αγίου Πνεύματος που φέτος πέφτει στις 5 Ιουνίου.


Η δεύτερη κυριότερη είδηση είναι ότι αποχωρεί από το υπουργείο Οικονομικών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καθώς ο ανασχηματισμός θα πέσει μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Βέβαια ο Ε.Τσακαλώτος είχε εκφράσει και στο παρελθόν την πρόθεσή του να φύγει από το συγκεκριμένο υπουργείο και αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι υπήρξε συμφωνία με τον πρωθυπουργό προκειμένου να παραμείνει μέχρι το κλείσιμο της αξιολόγησης, όπως και αναμένεται να γίνει.

Σε ότι αφορά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Ε.Τσακαλώτο είναι πολύ νωρίς για ονοματολογία αλλά παλαιότερα είχε ακουστεί το όνομα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιωργου Χουλιαράκη.

Το τρίτο βασικό χαρακτηριστικό είναι η παραμονή στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας των Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα υπουργεία αυτό που μπορεί να λεχθεί με σιγουριά είναι ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και όπως αναφέρθηκε παραπάνω ο ανασχηματισμός θα είναι σαρωτικός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του