Πιάστηκαν στα χέρια μέσα στη Βουλή Δένδιας-Κασιδιάρης! (βίντεο)






Αποβλήθηκε ο βουλευτής της ΧΑ από την αίθουσα – Καταδικάζουν τα κόμματα

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα έλαβε σήμερα χώρα στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια. Κατά πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλούσε από τα έδρανα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να περνά από μπροστά του. «Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπει ότι μιλάω» φέρεται να είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Νίκο Δένδια να σταματά και να του ζητά το λόγο. Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή που επανέλαβε «όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου». Τη στιγμή εκείνη ο σκηνοθέτης «ξεζούμαρε» την εικόνα με βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα να καταγγέλλουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον βουλευτή της ΝΔ και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες τον «έλουσαν» με μπουκάλια με νερό με τουλάχιστον δύο εξ αυτών, τον Ηλίας Λαγό και τον Χρήστο Παππά να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του κ. Δένδια.
Απειλήθηκε σύρραξη με βουλευτές άλλων κομμάτων να αντιδρούν λεκτικά στο επεισόδιο. Όταν η εικόνα επανήλθε ακούστηκε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Μάκης Μπαλαούρας να φωνάζει «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη». Η ένταση συνεχίστηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζει «μολύνετε το κοινοβούλιο. Κύριε Κασιδιάρη έχετε αποβληθεί. Σας είπα έξω τον Κασιδιάρη, το έχουμε πει 100 φορές. Έχετε αποβληθεί, σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε τα έδρανα».
Προσπαθώντας να επιβάλει την τάξη ο κ. Μπαλαούρας στη συνέχεια ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματός του Τάσο Κουράκη και Νίκο Ξυδάκη να καθίσουν κάτω. Αν και ακολούθησε πεντάλεπτη διακοπή τα πνεύματα δεν ηρέμησαν με τον Μάκη Μπαλαούρα να ζητά συγγνώμη στον Νίκο Δένδια και να ανακοινώνει την υποβολή πρότασης μομφής απέναντι στον χρυσαυγίτη βουλευτή.
Βορίδης: Να αποβληθούν από το σύνολο των επιτροπών

Για στιγμές που δεν έχει ζήσει το ελληνικό κοινοβούλιο έκανε λόγο εκ μέρους της ΝΔ ο Μάκης Βορίδης. «Ο κ. Δένδιας υπέστη επίθεση χωρίς να υπάρχει λόγος εντάσεως. Η στόχευση είναι σαφής. Κύριε πρόεδρο ζητάμε να διατάξετε την αποβολή του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής από την παρούσα διαδικασία. Να αποβληθούν όλοι, όλοι συμπράξανε, όλοι βρίζανε. Πρέπει αυτό να είναι ένα μήνυμα: το κοινοβούλιο μπορεί να προστατεύσει τις διαδικασίες του. Να αποβληθούν από το σύνολο των επιτροπών».
Λοβέρδος: Ξεφτίλισε το σώμα ο Κασιδιάρης

Για τρομερά δυσάρεστη έκπληξη έκανε λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που υποστήριξε ότι «βρέθηκε ασπίδα να υπάρξει ένταση για να αλλάξουμε θέμα, λόγω της συζήτησης». «Ο λαός να καταλάβει ότι ένας βουλευτής της ΧΑ χειροδικεί, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί, δεν αρκεί να παραπεμφθεί σε μία επιτροπή. Το σημερινό πέρα από τον αποπροσανατολισμό, ξεφτιλίζει το σώμα. Ζητούμε να εξειδικεύσετε τη μομφή. Μέχρι να παραπεμφθεί θα έρχεται εδώ και θα μας λέει τις απόψεις του; Κύρι πρόεδρε να είστε πολύ συγκεκριμένος, και να αναλάβετε τις ευθύνες σας».
Αμυράς: Εικόνες ντροπής

Για εικόνες ντροπής και «λεκέ» στον κοινοβουλευτικό σημείο έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς απευθύνοντας έκκληση στο προεδρείο να λάβει όλα τα μέτρα: «κύριε πρόεδρε να εξαντλήσετε τα προβλεπόμενα μέτρα. Το Ποτάμι καταδικάζει».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του