ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ «ΞΗΛΩΣΟΥΝ» ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΠΕΙΔΗ «ΣΕΝΤΡΑΡΕ» ΚΑΘ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΓΚΕΪ ΠΟΥ «ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ». ΚΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;


SPYROPOULOS1
Έχουν ζωηρέψει τα πράγματα από ότι φαίνεται στην Ελληνική αστυνομία και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δημιουργούν θλίψη σε όλους τους πατριώτες που όχι μόνο αγαπούν την Ελλάδα, αλλά από το μετερίζι τους ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο!
Και αν όλα αυτά σας ακούγονται γενικότητες, τότε θα προχωρήσουμε στο «παρασύνθημα» που λένε και στο στρατό και θα σας παρουσιάσουμε τον «ιδιαίτερο δρόμο» που έχει αποφασίσει να τραβήξει ένας αξιωματικός της αστυνομίας μας, τη σύγκρουση του με έναν άλλον αξιωματικό του σώματος και πως ο δεύτερος δέχτηκε τα «βέλη» της ηγεσίας της αστυνομίας για τις πατριωτικές του απόψεις!

Ο αρχιφύλακας της ελληνικής αστυνομίας και περιφερειακός σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής» στην Κρήτη, Γιώργος Σπυρόπουλος αναφέρει σε επιστολή που μας έστειλε: 
«Τρεις νέες Ε.Δ.Ε, έχουν διαταχθεί από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εις βάρος μου γιατί κατέκρινα  τον Υπαστυνόμο Λώλη ,που συμμετέχει ως ένστολος σε πορείες τραβεστί και σε συνέντευξη του σε περιοδικό υποστήριξε το δικαίωμα των σλαβοσκοπιανών να ονομάζονται Μακεδόνες, συν ότι καταφέρθηκε κατά  της τρίτης πολιτικής δύναμης στο Κοινοβούλιο, τη  Χρυσή Αυγή, με αισχρές και άθλιες κουβέντες κατά παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΛ.ΑΣ.
Φυσικά για τον εν λόγο εθνικό μειοδότη αξιωματικό δεν υπάρχει κάποιος να τού ασκήσει  δίωξη, σε αντίθεση με εμένα προσωπικά που με διώκουν για ακόμα μια φορά διότι υποστηρίζω το δίκαιο.
Και διώκουν έναν εν ενεργεία υπαξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας και  αιρετό εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού στην περιφέρεια Κρήτης, με το συνδυασμό που στηρίχθηκε από την Χρυσή Αυγή!
Και  έχουν στο απυρόβλητο τον παραπάνω αξιωματικό που αγνοεί τους τόνους αίματος που χύθηκαν για να απελευθερωθεί η Μακεδονία μας από τους βάρβαρους, αφού τα λεγόμενά του περί Σκοπιανών Μακεδόνων, θα αποτελούν πλέον τη φαρέτρα των γυφτοσκοπιανών για την κλοπή της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονιας μας!
Τίποτα από όλα αυτά  δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω ,και περιμένω με χαρά να με στείλουν κατηγορούμενο για τον αντιρατσιστικό νόμο…»
LOLIS2
Ας δούμε τώρα τι είχε δηλώσει ο Μιχάλης Λώλης, Υπαστυνόμος Α΄ του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αναφορικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων:
» …Τέλος τους αναφέρεις ( εννοεί στα παιδιά του χωριού του που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή) για την αναντιστοιχία και τις αντιφάσεις του Χριστιανισμού και της Αρχαίας Κλασικής Φιλοσοφίας, την οποία σήμερα αγνοούν πλήρως οι Έλληνες και δε διδάσκεται καν ως βασικό μάθημα στα σχολεία, σε αντίθεση με την θρησκευτική κατήχηση σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης ( δηλαδή συν τοις άλλοις, ο κύριος Λώλης έχει πρόβλημα και με τα θρησκευτικά στο σχολείο!). Τρομάζουν όταν τους μιλάς για το αναφαίρετο δικαίωμα ονομασίας της γείτονος χώρας ως Μακεδονία».
Σε ερώτηση της ιστοσελίδας «Lesbian» ( δηλαδή Λεσβία!), όπου και παραχωρήθηκε η εν λόγω συνέντευξη ( κρατηθείτε για να μην πέσετε!), αναφέρει, σχετικά με το θέμα των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής:
» Με λύπη μου όμως έμαθα ότι νέα παιδιά της περιοχής ( το χωρίο Λυγγιάδες στα Ιωάννινα), πολλά από τα οποία γνωρίζω από παιδί, στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή.
Καλύπτουν την έλλειψη ιστορικών γνώσεων που έχουν, με 5 – 6 αποσπασματικές γνώσεις που αναπαράγουν τα μέλη της Χ.Α.. Θεωρούν μάλιστα ότι έχουν ξεκάθαρα ιστορικά επιχειρήματα για την ανωτερότητα της ελληνικότητάς τους, πράγμα απόλυτα ρατσιστικό, καθώς η σχέσεις ανωτερότητας μεταξύ λαών, αποτελούν γενεσιουργό αιτία και ορισμό του Ρατσισμού. Σε συζητήσεις, αναπαράγουν τις ίδιες αποσπασματικές και γεμάτες διαστρεβλώσεις πληροφορίες, για αρχαία Ελλάδα, Βυζάντιο, Επανάσταση, Κατοχή, Εμφύλιος, Χούντα κλπ.
Όταν τους επισημαίνω θεμελιώδη ιστορικά ζητήματα, περί ασυνέχειας του ελληνικού πολιτισμού, ο οποίος διακόπηκε βίαια, με την επί χιλιετίας Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία το γνωστό σήμερα, με τον ιστορικό νεολογισμό Βυζάντιο, το οποίο εκδίωξε καθετί Ελληνικό, ταυτίζοντας το με τον παγανισμό και την ειδωλολατρεία, ή όταν, τους αναφέρεις για την πρόσφατη ιστορικά, προδοσία της Χούντας στην Κύπρο, όπου προκάλεσε με το πραξικόπημα του ο Ιωαννίδης στον Μακάριο, την τουρκική εισβολή, νευριάζουν. Θεωρούν και αντιτάσσουν ως σημαντική την οικονομική εξυγίανση της Επταετίας, ακόμη και όταν τους επισημαίνεις τον φασιστικό περιορισμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που συντελέστηκε, άλλωστε δεν ξέρουν καν τι είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα. Ούτε καν τις κατηγορίες τους ή έστω τα θεμελιώδη Ατομικά Δικαιώματα.»
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του