ΤΑ ΤΡΟΛ έπιασαν δουλειά! ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στου Φιλοπάππου...




Την έντονη δυσαρέσκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει σύμφωνα με πληροφορίες η προσπάθεια να δημιουργηθεί θέμα και να αμφισβητηθεί η παρουσία του χθες Κυριακή, με την κόρη του και τις φίλες της, στο Λόφο Φιλοπάππου όπου και φωτογραφήθηκαν.


Χιλιάδες Αθηναίοι ήταν -με την ευκαιρία του τριημέρου της Πρωτομαγιάς- εκεί και είδαν τον πρόεδρο της ΝΔ με την κόρη του Δάφνη και τις φίλες της. Οι εντυπώσεις μάλιστα ήταν ιδιαίτερα θετικές την ώρα που δεν ισχύει το ίδιο για τις δημόσιες εμφανίσεις στελεχών και βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης.


Επομένως ο θόρυβος που επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί -με αφορμή τη φωτογραφία που έβγαλαν και αναρτήθηκε στη σελίδα του προέδρου της ΝΔ- στερείται κάθε σοβαρότητας και -όπως επισημαίνεται-- ξεκίνησε από τρολ του κυβερνητικού χώρου, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, που ενοχλήθηκαν και επιχειρούν να προκαλέσουν ψευδείς εντυπώσεις καθώς και να δημιουργήσουν αποπροσανατολιστικές και αστείες συζητήσεις την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε τεράστια πολιτικά αδιέξοδα. "Έλεος! Ας σοβαρευθούν επιτέλους..." ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που γινόταν για το όλο θέμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του